Thursday, January 13, 2011

.:kesengalan e11:.

kesengalan terlampau,itulah yang mampu aku katakn pada budak2 e11 termasoklah aq..kalau orang lain free aja study tapi kami tak..main dan makan...ha itulah aktiviti kegemaran kami..tak kisah r main apa pun...janji main...kadang2 macam bukan mahasiswa pun ada...gila tak matang...perangai macam budak2...bising gila...xmacam budak2 klas lain pun..buktinya:
 

ha tengok r hasil kreativiti kami...huhu laptop apple...hasil karya ina and the geng khas untuk aku..xboleh dibeli dimana2..limited addition..hanya da 1 jer kat dalam dunia nie...huhuhu...xkisah r apa2 pun perangai dia orang termasuk aku, kami amat menyayangi 1 sama lain...harap kami akan bersama hingga sem terakhir...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...