Saturday, April 23, 2011

- MY FOLLOWERS -


wah cm xsangka khirnya selepas 4 bulan berblog follower aku meningkat ke 10 owg..
hahahah kowg mesti gelak kan aku kn,,punya lar ciput follower..
maklumlah aku xramai mbe y memiliki blog n meminati blog,
so ini lar kesannyer..
sadih kn hidup aku..
sob sob..
huhu xpe aku xkisah pun..
y penting aku da tempat nk mengadu,meluahkan n berkongsi perasaan..
bia lar owg kta aku wt blog ni syok sendiri ker apa ka aq xkisah sudah..huhuhu~~
lastly special ThANKS  2 all my follower..
terimas kerna sudi singgah n ikut blog aq..=)
muahh kiss kowg laju2..hihi..
nk tgok muka2 follower aku..???
ha nie dya:

1. ha nie owg pertama first y follow aku..si cik FATIN HARRIS a.k.a my roomate jgak bakal xroomate aku..uwaaa sedihnya nk berpisah ngn ko.sob sob=(..kalu kowg nk tawu sebab dya lar aku kenal dunia blog y menyeronokkan ini..hihi tq atin..

2. tempat kedua jatuh kepada eh spa nie xde muka nie..hihi ni encik HAMDANSHAH a.k.a pakwe cik FATIN HARRIS a.k.a my scandal..hahaha mati aku kalu atin bca entry ni..=)tq hamdan bcoz sudi follow blog tak BEST gler nie..hahaha..


3. ha follower ketiga nie owg istimewa dalam hidup aku TOPEKa.k.a TAUFIQ TAJUDDIN..tolong jgn salah sangka ye,nie bkan owg tersyg tapi ni owg terpenting lam hidupku di UMP...owg y sudi berkongsi susah n senang bersama..thank topek..=)


4. next cik AQILAH...ni dak klas aku d UMP a.k.a bdak sekepala nk kua enjoy tiap2 mgu..ops kantoi sudah..hihihi..very comey n active person..asanya masih single..so spa nk kenal bleh lar ke blog dya yek..


5. nie plak my classmate a.k.a my best frenz,cik SITINOORMAHIRAH...
dya juga bakal roomate aku tahun 2 t..seorg y pening happening n baik hati=)...kalu dok ngn dya xgelak x haru biru xsah..aku xtawu r cm ne kehidupan aku ngn dya sem depan..=P


6. eh nie spa nie byang2 jer nie..??hihi ni SYAZWI AMIRA  a.k.a classmate aku..kt klas kami pgil dya mak=P..seowg y happening n pandai masak..so spa y nk kwin tpi xde calon 2 bleh lar kenal2 ngn dya..=)hihi jgn mrah mak..

7. ha nie IRA..dya seowg erm urm erm aq xtawu..hihi gaya cm tawu je kan..=)aku kurang pasti nie sp tapi tapi aku nk kenal dya spa..so kalu IRA baca entry nie sila komen yek..nk fb name @ yahoo ker @ google ker @ skype ker @ blog ker..bleh yek..=)

8. nie FARISZ@AZ.Com..jgak xku kenali..tapi xpe thank sgat2 coz sudi follow blog sya=)


9. ha nie aku kenal..cik NURUL HUSNA YUSOF..tgok betapa kenalnya aku smpy sebut nma bpak sekali 2..hihi..aku just pgil dya kak una..xclasmate aku tyme KMPk dulu...uwaaa miss u so much kak una...apa pun tq coz follow blog sya=)

10. lastly nie dya cik eh clap encik NAZIRUL IFWAT..xKMPk...dya mybe xkenal aku tapi aku kenal dya..hihi..sowg y sweet..suka sgt tgok dya tyme matrik dulu..=P jgn slah sgka aq suka tgok jer bukan meminati a.k.a memujai dya k..hihi..apa pun thanks coz follow sya balik..

wah ramaikan follower aku..hihihi sebenarnya xpun..cdeh aku..tapi xpe pas nie final ni INSYA ALLAH akn ku baik pulih n perbaiki mana y ptt blog nie agar pasnie bertambah2 lagi follower aku..=)

-THE END-

5 comments:

  1. perghhh!! perli aku gayanye blog kau nieh.. follower aku ag sket kot!

    ReplyDelete
  2. perli ker..??huhu xr...gurau2 jer..jgn marah t kena jual...=)

    ReplyDelete
  3. ur welkem...thanx gak selalu support aku.., sowie kalo adew wat silap & sakitkan hati ko....
    bezz frenzz 4 ever...

    ReplyDelete
  4. cucu wan:huhu u ar wlcome...aq pun sma coe kalu da slah clap..gud luck in ur exam..=)
    mai:errr apa 2..???

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...