Sunday, November 27, 2011

TANDA-TANDA CINTA YANG SEMAKIN PUDAR... !

Malas angkat telefon.. 
♥ Ada apa-2 hal asyik cakap malas, malas, malasss ja.. 
♥ Bila ajak keluar, asyik busy memanjang..mcm lar dia YB..! ... 
♥ Sudah pandai bergurau secara kasar n menyakitkan hati.. 
♥ Mula menggelakkan diri dari bejumpa.. 
♥ Dia dah x kisah kalau tak jumpa pun..sebulan x jumpa lagi bagus.. 
♥ Bila dah janji date, tapi lupa nak datang.alasan lapuk diberi.lupa larr.tertido 
♥ Apa kita buat dah tak betul dimata dia..
♥ Dia nampak kelemahan kita lebih dari kebaikan.. 
♥ Taip sms pun pendek2 jer.. 
♥ Bila kita cakap “i love u”, dia balas ‘K” ja..?!! 
♥ Bagi alasan.'awak nie terlalu baik untuk saya.saya tak layak untuk awak.' .masa ngorat kita dulu xda pulak timbul hal tu..!
♥ Bila ajak jumpa parent, macam2 cara dia cuba menggelak.. 
♥ Dah jumpa parent pun alasan banyak,nak cakap hal “kahwin” kejap ja dia tukar topik.. 
♥ Dia dah tak kisah apa yang jadi pada kita.. 
♥ Susah nak senyum @ gurau2 macam dulu-dulu.. 
♥ Dengan orang lain dia boleh cakap ‘single’..! 
♥ Dulu-dulu asal nak keluar dating jer mesti nak pakai baju matching..sekarang dah .taknak.. rimas katanya..poyo plak dah katanya sekarang.. 
♥ Dulu sanggup tolak ajakan kawan semata-mata nak keluar dengan kita.. tp sekarang dah terbalik.. 
♥ Dulu boleh jer bergayut berjam-jam.. sekarang 5 minit pun susah,..katanya hp cepat panas.


omg ciri2 nie sangatlah banyak terdapat dalam hubungan aku & fauzi..
harap2 xda apa2 yg berlaku dalam hubungan kami..
moga kami berkekalan hingga akhir hayat..
amin amin amin..


kredit to: INSAN LIN

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...