Thursday, October 4, 2012

AKU PUTUS CINTA..?OH NO..!



Assalamualaikum semua..harap sihat2 saja ok..

Harini aku da something nak share dgn kowg semua. Kowg pernah jatuh cinta..?apa xpernah..?tipu lah mustahil sgt kowg xpernah kan..mesti pernah sekali kowg tangkap cintan dgn sesowg..xkira lah cinta monyet ker whatever mesti pernah jugak kan?kan kan betul x..?hihi..dah agak dah..dan cinta kowg 2 berjaya x..?lau berjaya sampai tahap mana..?sampai hujung nyawakah..?lau sampai Alhamdulillah berjumpa jugak kowg dgn cinta sejati,tapi yg xsampai 2 yg direject, ditinggalkan, dikecewakan,tergantung separuh jalan apa kowg buat untuk lupakan si dia..?terjun bangunan kah ke cabut hati letak tepi..?hihi..


Cara aku..?haha..senang jer..aku ada banyak cara yg selalu aku amalkan..what selalu..?mesti kowg tertanya2 cam 2 kan..?hihi biasalah hati aku nih sgt lembut & sensitif..senang jatuh hati senang lupakan sesowg..peace..=P

ok sebelum aku merapu meh aku kongsi cara aku lupakan sang lelaki..pertama aku akan nangis sepuas-puasnya..sambil aku nangis 2 aku akan fikirkan perkara2 yg aku pernah buat bersama dgn si dia sambil menyesalinya..sesal sesesalnya..nangis sampai aku puas..and kowg nak tahu something..? time aku nangis 2 aku sgt2 xsuka org pujuk kerna selalunya lagi owg pujuk lagi laju air mata aku mengalir..so aku lebih suka nangis tempat yg xdak owg and selalunya aku akan nangis dalam bilik air sambil bukak shower..hihi..so xde lar owg tahu aku nangis..

then lepas aku puas menangis aku akan luahkan pada sesorang..selalunya aku akan luahkan pada kawan yg paling rapat dgn aku time 2..aku muntahkan segala rasa aku time 2 kat membe aku 2.. dan maaf aku akan salahkan 100% punca semua 2 terjadi disebabkan si dia..kedengaran kejam tapi 2 lah aku..aku memang akan buat macam 2 agar dapat memujuk hati aku yg luka 2..

lepas aku luahkan segala perkara pada membe aku, aku akan naik katil and apa lagi tido lar..2 perkara yg paling paling aku gemar lau aku ada masalah..xkira lar apa pun jenis masalah  2..selalunya aku akan tidur 2 jam atau lebih..lepas bangun aku, otak aku dah hilang penat,akan ku fikirkan semula apa yg terjadi..ha time nih aku baru fikir secara rasional..aku timbang tara kenapa semua 2 berlaku dan jangan risau kali nih aku xlagi letakkan punca berlakunya semua perkara ini di bahu si dia sahaja..berfikir secara matang sudah..hihihi..


tapi  semua nih xbuat aku lupakan dia secara automatic..aku jugak seperti owg lain perlu masa untuk lupakan si dia sikit sambil sedikit..aku belajar membenci setiap perkara yg dia lakukan,xkira lah baik ke buruk ker..aku benci benci benci..tapi selalunya aku xakan mempengaruhi org lain untuk turut membenci dan memusuhi si dia..tapi xlama sgt pun aku benci dia..dalam sebulan 2 aku benci then aku akan jadi cam biasa semula..bertindak normal dan berkawan dengan si dia seperti tiada apa2 yg pernah berlaku sebelum itu..

bersyukur kerna dikurniakan hati yg senang jatuh cinta dan senang melupakan..=))))))

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...