Tuesday, November 27, 2012

fall in luv again..

as salam..
xada apa yg nk dikongsikan..
cuma rasa hati..
jiwang2 sahaja..
harap pada yg xsuka..
BERHENTI disini sahaja..
tapi jika ingin ketahui jugak..
TERIMA KASIH kerna menjadi silent reader saya..
xoxo..
=
=
=
=
=
aku fikir..
pertama kali agaknya..
dikala ku tatap wajah seseorang jejaka..
jangtungku berdegup laju..
ya sgt laju..
hinggakan aku xkeruan jadinya..
xdisangkal..
aku memang pernah bercinta..
tapi..
perasaan ini sgt pelik sekali..
sgt xdimengerti..
sukar ditafsirkan..

adakah ini dinamakan cinta?
atau
hanya sementara..
sekadar mengisi kesunyian hati?
atau
ini hanya sekadar keterujaan..
dek kerna stage pertama perkenalan..?
atau
adakah kerna..
sifatnya yg mudah didekati..
dan layanan istimewanya padaku..
buat aku terbuai mimpi..
hmmm
aku pening..
pening & pening..


yg pasti..
jika ini benar cinta..
moga ku xbertepuk sebelah tangan..
jika ini bukan cinta..
moga kau dan aku boleh jadi kawan selamanya..

sekian..

Friday, November 9, 2012

GeNg BaRu..!

AsSaLaMuAlAiKum..hai semua moga2 sihat sokmo(buwekkk kata pembuka lapuk)

Kali ini just nk share bahawasanya pada hujung oktober lepas,saya telah mendapat anak baru..what anak..?haha xlar anak buah sahaja..31/10/12 lebih kurang 9 something malam si Norzara Qasrina aka puteri istana berjaya dilahirkan di Hospital Kulim..terkilan kerna xdpt lihat zara di usia pertama dek kerna time 2 aku baru je pulang dari kg..sehinggakan di usia 9hari ni pun aku belum berjaya tengok dia..tapi xpa malam nih aku dah nak balik kampung,weeeee ketidaksabaran~~esok pagi2 subuh aku akan terpacak depan zara..dan nak tanya perasan x korg yg birthday zara jatuh pada bulan yg sama dgn aku n akak aku(mak zara)..?hah kalau korg nak tahu aku si  pembuka,lahir pada 1haribulan,then diikuti akak aku 2hb dan si penutup(si zara) 31 hb..nampak x apa yg aku nk sampaikan..?pas nih boleh lar kami wat birthday party serentak..weeee~~kiz zara laju2..harap abg kimi jgn jeles ya..n..kihkihkih...apa pun tahniah diucapkan pada akak ku..moga kehadiran yg ke2 ini menambahkan lagi keceriaan rumah kamu..hah xlupa juga pertengahan bulan nih akak ipar akak ipar aku juga bakal melahirkan anak pertama dorg..harap2 aku sempat tengok lar dia di hari pertama..:))))))))

sekian.

 p/s:kowg mesti ingat aku obseskan hari pertama anak2 buah aku kan..ya aku amat pentingkannya,kerna aku nk jadi antara owg pertama dya kenal agar aku xdilupakan..maklumlah org merantau..hahahahaha..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...