Friday, November 9, 2012

GeNg BaRu..!

AsSaLaMuAlAiKum..hai semua moga2 sihat sokmo(buwekkk kata pembuka lapuk)

Kali ini just nk share bahawasanya pada hujung oktober lepas,saya telah mendapat anak baru..what anak..?haha xlar anak buah sahaja..31/10/12 lebih kurang 9 something malam si Norzara Qasrina aka puteri istana berjaya dilahirkan di Hospital Kulim..terkilan kerna xdpt lihat zara di usia pertama dek kerna time 2 aku baru je pulang dari kg..sehinggakan di usia 9hari ni pun aku belum berjaya tengok dia..tapi xpa malam nih aku dah nak balik kampung,weeeee ketidaksabaran~~esok pagi2 subuh aku akan terpacak depan zara..dan nak tanya perasan x korg yg birthday zara jatuh pada bulan yg sama dgn aku n akak aku(mak zara)..?hah kalau korg nak tahu aku si  pembuka,lahir pada 1haribulan,then diikuti akak aku 2hb dan si penutup(si zara) 31 hb..nampak x apa yg aku nk sampaikan..?pas nih boleh lar kami wat birthday party serentak..weeee~~kiz zara laju2..harap abg kimi jgn jeles ya..n..kihkihkih...apa pun tahniah diucapkan pada akak ku..moga kehadiran yg ke2 ini menambahkan lagi keceriaan rumah kamu..hah xlupa juga pertengahan bulan nih akak ipar akak ipar aku juga bakal melahirkan anak pertama dorg..harap2 aku sempat tengok lar dia di hari pertama..:))))))))

sekian.

 p/s:kowg mesti ingat aku obseskan hari pertama anak2 buah aku kan..ya aku amat pentingkannya,kerna aku nk jadi antara owg pertama dya kenal agar aku xdilupakan..maklumlah org merantau..hahahahaha..

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...